torstai 17. lokakuuta 2013

F-hoone, TallinnaRavintola F-hoone sijaitsee vanhassa tehdasaluekompleksissa Telliskivessä, joka on otettu luovaan käyttöön. Yhdellä käyntikerralla on vaikeaa sanoa, mitä kaikkea alueella on ravintolan lisäksi - äkkiseltään käveltynä ja tarkasteltuna voisi sanoa ainakin, että sirkkelöinnin perusteella jokin verstas ja kenties autokorjaamo. Telliskiven nettisivut paljastavat kuitenkin enemmän toimintaa - ja mielenkiintoista sellaista.

Ravintola F-hoone on tilava, hauskan retrosti ja avarasti sisustettu ravintola tehtaan F-sisäänkäynnin kohdalla. Ruokalistalla on monenlaisia vaihtoehtoja, ja myös vegemenu, joka on laajuudeltaan sivun mittainen kuin myös perusmenu, on olemassa.

Tilasin salaatin ilman ekstratäytteitä ja pääruoaksi hapankaalia ja hapankermaa paistetun tattari-sipuli-sienisekoituksen kera.


Ystäväni valitsi salaatin oliivien kera ja pääruoaksi neljän juuston pastan.


Salaatinkastikelista oli varsin monipuolinen, ja kastiketta oli runsaasti. Itse tehty pesto sai erityiskehuja, myös kotitekoinen majoneesi oli maukasta - tosin turistille majoneesi on riskivalinta, jota en ainakaan tässä paikassa toiste tee.

Tilasimme myös pullollisen kelpo kuohuviiniä sekä kivennäisvesien aatelia San Pellegrinoa, ja laskun loppusumma jäi alle neljäänkymmeneen euroon.

Ruoka oli erinomaista ja ravintolan miljöö viihtyisä - tämä on paikka, jota todella voi suositella. F-hoone on myös valittu Viron viidenkymmenen parhaan ravintolan listalle vuosina 2012 ja 2013.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti