lauantai 30. elokuuta 2014

We Love the 90's, Helsinki

Kun kesällä kuulin, että Helsingissä järjestetään Suvilahdessa elokuussa kreisi ysärifestari, jonka esiintyjälista koostuu kuumimmista 90-luvun eurodancen nimistä, lipunostopäätös oli intuitiivinen ja nopea. Kisakuntokestävyyttämme ajatellen päätimme investoida yhden päivän lippuun, ja päiväksi valikoitui perjantai.

Ohjelma ulkona alkoi niin aikaisin, että tavallista päivätyötä tekevä ja ulkomuotonsa ysärikuosiin festarifiilistelyä varten tuunaava ihminen missasi vaikka mitä alkuillan (kello kolmen ja kuuden välillä olevia) artisteja, kuten CatCatin ja Rednexin. Voi kyynel!

Alexia tanssitti ulkolavalla Summer is Crazy -hitillään, Aikakoneeseen emme mahtuneet Kattilahallin sisätiloihin joten menimme sen sijaan hyvissä ajoin Waldo's Peoplen keikalle. Waldo onnistui kuulostamaan yllättävänkin kitaravetoiselta ja rokilta, mikä ei osunut ainakaan minun ysäriytimeeni.

Myös Dr. Alban esiintyi sisätiloissa Kattilahallissa, ja koska tällä kertaa menimme ajoissa sinnekin jonottelemaan, pääsimme sisään. Ihmismassojen kontrolloinnissa oli hyvin panostettu siihen, että ensin otettiin edelliset sisätiloista ulos ja sitten vasta seuraavat sisään. Jonotteluolosuhteet tosin olivat niin tiiviit, että vähänkään ihmismassoissa kauhistuville tai paniikkikohtausalttiille ihmisille ne olivat aika helvetilliset.

Dr. Alban ei soittanut hittejä keikan alkupuoliskolla, mutta biitti oli tuttu. Illan viimeinen ulkoilma-artisti oli E-Type, joka veti mahtavasti tanssittavan keikan.


We Love the 90's -festivaali sai varsin paljon kuraa niskaansa järjestelyiden osalta, joissa kieltämättä olisi osin ollut runsaastikin parantamisen varaa. Meillä oli ihan loistava ilta näillä riemukkailla festareilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti