maanantai 24. heinäkuuta 2017

Ravintola Takkatupa, Pihtipudas


Ravintola Takkatupa sijaitsee Pihtiputaalla Nelostien varressa. Ravintola on kehuttu paikka ja iskulauseena nettisivuilla on "Nelostien paras seisova pöytä", joten onhan se käytävä testaamassa. Lisäksi ravintolassa on myös á la cartea.

Paikka on kotoisa ja tunnelma on lämmin: asiakas toivotetaan tervetulleeksi heti ovelta ja lähtiessä toivotetaan mukavaa päivänjatkoa.

Seisovan pöydän hinta on hyvin kohtuullinen, 13,20 e. Salaattipöytä on runsas. Tarjolla on niin valmiiksi sekoitettuja salaatteja kuin vihanneksia omissa kulhoissaan, ja kaikki on tuoretta ja houkuttelevaa. Leipä on tuoretta ja levitevaihtoehtoja on ainakin kolme. Erilaisia öljyjä ja salaatinkastikkeita on monenlaisia.

Lämpimissä ruoissa on mistä valita: liha-, kala- ja kanavaihtoehdon sekä päivän keiton lisäksi tarjolla on myös kasvisvaihtoehto. Käyntipäivänämme lämpimiä kasvisruokia oli laskutavasta riippuen tarjolla kahta tai kolmea: tattikastiketta, papukastiketta ja kaura-vihannespaistosta. Kyllä tästä herkkulautasen kasaa!Hintaan kuuluu myös kahvi ja jälkiruokapöytä.

Takkatuvasta jäi hyvä mieli ja vatsa tuli todellakin täyteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti