lauantai 4. elokuuta 2012

Katri Kauppala duo @ Korjaamon Vintti, Helsinki

Korjaamon Vintti, Helsinki 3.8.2012

Korjaamon Vintti on tunnelmallinen keikkatila ja sopii mainiosti musiikin fiilistelypaikaksi. Katri Kauppala duon keikalle saavuimme harmillisen myöhään ja ehdimme kuulla vain keikan loppuosan. Perjantain keikka kuului Souls-klubisarjaan, mutta Kauppala on mahdollista nähdä Vintillä myös Folks-sarjassa 29.8 - ehkäpä silloinkin paikalle, mutta aiemmin?

Tunnelma keikalla oli kuin amerikkalaisessa elokuvassa tai tv-sarjassa: nainen (Katri Kauppala) lavalla laulaa sielukkaasti ja isosti, mies (Teemu Kekkonen) koskettimissa soittaa pehmeästi, spottivalo taittuu taustaverhon vihreitä laskoksia pitkin, yleisö hehkuu lämpimässä hämärässä valaistuksessa, kynttilät pöydillä luovat tunnelmaa. Ajatus siitä, että kyseessä olisikin amerikkalaisen elokuvan sijaan vaikkapa itäeurooppalainen elokuva, ei sovi lainkaan tilanteeseen.

Kuulimme tällä kertaa vain cover-kappaleita, mutta olisi mielenkiintoista kuulla, millaista on artistin oma tuotanto. Tällä keikalla yleisö oli hyvin mukana ja tunnelma kokonaisuudessaan oli lämmin. Kerrassaan elokuun alkuun sopiva keikka. Rolling in the deep - kyllä.

2 kommenttia:

  1. No nyt olis Katrilta ihan omaakin musaa. Eka sinkku on kuunneltavissa hänen webbisivuilla http://www.imanluona.fi/ ja ladattavissa Sound Cloudissa ja taitaa kohta soida myös radioissa. Koko levykin ilmeisesti työn alla. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä! Biisin fiiliksessä oli mun mielestä jotain samaa kuin Anna Erikssonin "uudella" (eli jo jokin aika sitten ilmestyneellä...) levyllä.

    VastaaPoista