perjantai 10. elokuuta 2012

Aya, Helsinki

Makkaratalon eli City Centerin ostoskeskus alkaa olla remontin puolesta valmis, ja ennen varsin tyhjiin yläkerroksiinkin on tullut liikkeitä ja myös japanilainen ravintola Aya. Ayasta saa sushin lisäksi myös muita annoksia.

Makkaratalossa ei ole samanlaista ruuhkaa kuin vaikkapa Kampissa tai Forumissa, ja niinpä lounastamisesta ei jää sellaista oloa, kuin olisi käynyt ostoskeskuksen ravintolassa, vaikka Aya ostoskekuksessa onkin. Sisustus on siisti ja tavanomainen ja ikkunat tuovat valoa. Sisäpihan remontti ei vielä ole valmis, joten mitenkään kaunis maisema ei ole (ja kuinka usein ostoskekuksen sisäpiha nyt valmiinakaan on kaunis?).

Mediumkokoinen lounassushi (8 palaa, 9,90 e) on sopiva pieneen nälkään. Annos tulee pöytään nopeasti ja ystävällisen hymyn kera. Sushit ovat sopivasti suupalan kokoisia, eli helpohkoja syötäviä myös kokemattomille syömäpuikkojen käyttäjille, ja maku on tuore. Yllättävin sushipala mediumsetissä on sellainen, jonka päällä on jotain coleslawn kaltaista. Myös vegesushisettejä on tarjolla.

Aya on uusi, helppo ja kiva piipahduspaikka keskustassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti