lauantai 10. joulukuuta 2016

Antti Tuisku @ Ikaalisten kylpylä


Peto oli todellakin irti Antti Tuiskun loppuunmyydyllä Ikaalisten kylpylän keikalla joulukuussa 2016. Keikka alkoi kahdella superhitillä, joiden jälkeen Tuisku sai tehdä mitä halusi, sillä yleisö oli täysin valmis syömään hänen kädestään. Tuiskulla on mahtava lavakarisma ja -energia, eikä häntä suotta tituleerata Suomen Freddie Maercuryksi.


Virkistävää Antti Tuiskussa on myös se, että hän on esiintyjänä lämminhenkinen aikä harrasta yhtään sellaista turhaa itsekorostusta, joka vaikuttaa olevan tällä hetkellä esimerkiksi Suomi-räpin ytimessä. Tuisku tietää olevansa tähti - ja yksinkertaisesti kehtaa olla sitä.

Keikan puolivälin tietämillä Tuisku piti puheen, joka ilmeisesti on hänelle jonklinlainen tavaramerkki. Sanon mieluummin "puheen" kuin"välispiikin", sillä puhe kesti useita minuutteja. Tuisku puhui suvaitsevaisuudesta ja rohkeudesta olla oma itsensä. On hienoa, että artisti, jolla on näkyvyyttä ja kuuluvuutta, uskaltaa käyttää keikka-aikaa itselleen tärkeiden asioiden esiin tuomiseen.

Kokonaisuudessaan keikka oli mahtava elämys ja menen ehdottomasti katsomaan Antti Tuiskua uudelleen, mikäli siihen osuu tilaisuus. Keikka oli elämyksellinen yhdistelmä karnevalismia ja humanismia ja luonnollisesti armotonta bailaamista.

Kiitos Antti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti