keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Kieltolaki-illallisristeily Kauppatorilta @ Royal Lines

Royal Linesin Helsingin Kauppatorilta lähtevä kieltolakiteemainen illallisristeily on hauska tapa illallistaa ja samalla katsella lähisaaristoa ja Helsingin ja Espoon rannikkoa uudesta näkökulmasta. Risteilyn kesto on 2,5 tuntia ja risteilylippu maksaa 25 euroa. Kesto on juuri sopiva illallisen nauttimiseen: minnekään ei ole kiire, mutta tylsääkään ei ehdi tulla.


Alkupala-buffetpöytä maksaa 29 euroa, ja se on kalapainotteinen, mutta myös kasviksia ja salaattia on tarjolla sekä hiukan lihaa. Kylmän buffetin lisäksi voi halutessaan tilata lämpimän ruoan keittiöstä, ja buffethintaan kuuluu myös jälkiruokakakkupala, joskin kahvi pitää halutessaan tilata erikseen. Palvelu on mukavaa ja hyvää.

Kieltolaki-teema näkyi illallisristeilyllä siten, että risteilyn alkuajan kaiuttimista kuului englanniksi ja suomeksi tietoa teemaan liittyen, mikä oli ihan kiinnostavaa ja sopi hyvin ruokailun taustanauhaksi. Sen jälkeen äänimaisema vaihtui kasarislovareiksi, mikä oli sekin toimiva ratkaisu, sillä puhe tuli ääentoistosta sen verran kovalla, että sen aikana keskusteleminen oli hieman hankalaa. Yllättäen aivan risteilyn loppumetreillä palattiin vielä kieltolaki-teemaan, mikä tuntui hiukan erikoiselta ratkaisulta.

Illallisristeilykokemus oli hauska, ja sitä voi suositella kaikille, joille tarjottava ruokavalio sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti