sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Cuba Libre Bar Kuznetsky, Moskova



Cuba Libre on hauska baari Moskovassa Kuznetsky-kävelykadulla. Baari on tummasäyisesti sisustettu, mutta musiikki ei vastaa seinien sävyä jaan on pikemminkin klubimusiikkia, joka tuntuu jossain muodossaan soivan jokaisessa moskovalaisessa paikassa, olipa sitten kyseessä ruokaravintola, kahvila tai baari.

Tavanomaisena iltana baari oli puolillaan ihmisiä, ja jossain vaiheessa musiikki käännettiin baarivolyymiltä yökerhovolyymille, jolloin pöydässä keskusteleminen hieman hankaloitui. Bileiltana baari puolestaan muuttui lähes puhdasveriseksi yökerhoksi, tosin sillä tavoin hauskalla tavalla, että baarisisustus ei kadonnut minnekään: tanssilattia syntyi baaritiskin edustalle, ihmiset tanssivat penkeillä kuin myös baaritiskillä. Illan dj:t soittivat menevää musiikkia, toisaalta joitain ysärihittejä kuten hyvinkin yllättävästi Bomfunk mc:n Freestylerin tai raskaamman musiikin puolelta Nirvanaa, toisaalta nykytanssihittejä kuten Gangnam stylen. Myös venäläisiä kappaleita soitettiin, mutta selkeästi vähemmän kuin kansainvälisiä hittejä.

Bilettäjät olivat iältään jotain kahden- ja kolmenkymmenen väliltä, hipsterivivahteella, mutta paikka ei ole missään nimessä teinihelvetti. Ovimiehet pitävät melko tarkkaa kontrollia sisään valittavien ihmisten suhteen (ainakin miesten osalta), kaikilta tarkastetaan laukut ja osalta taputellaan povitaskutkin. Sisäänpääsyvaikeuksissa rahasta saattaa olla iloa.

Hyvät bileet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti