lauantai 27. helmikuuta 2016

K The Two Brothers, PrahaIntialainen ravintola K The Two Brothers Prahassa Petrska- ja Samcova-katujen kulmauksessa tuntui olevan illasta iltaan täynnä. Sisään kävelemällä kuitenkin saimme pöydän. Ravintola on tunnelmallinen ja upottaviin tuoleihin valkeiden pöytäliinojen äärelle on ihanaa istuutua koko päivän kaupunkikiertelyn jäljiltä. Ruokalistalla on mistä valita ja annoksen tulisuuden saa päättää itse asteikolla yhdestä kymmeneen. 

Pidän varsin tulisesta ruoasta, mutta epäilen, että minun "tuliseni" on varsin suomalaisesta näkökulmasta määritelty. Niinpä olin aikamoinen hannari ja tilasin Kadhai Paneer -annokseni tulisuusasteella kolme. Kun annos tuli pöytään riisin, raidan ja naanleivän kera, kolmonen paljastui ihan osuvaksi valinnaksi. Seuralaiseni tilasi oman annoksensa tulisussasteella neljä ja sekin oli hyvää, mutta juuri sen tulisempaa ruokaa en itse kaipaa.

Ruoka-annokset olivat sopivan suuria - ruokalistalla olisi toki ollut alku- ja jälkiruokiakin, mutta en olisi jaksanut syödä yhteään enempää. K The Two Borthers osoittautui lämminhenkiseksi ja viihtyisän elegantiksi ravintolaksi. jossa kannattaa illallistaa intilalaisten herkkujen äärellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti